Sa trimitem si anul acesta (2018-2019) un copil la scoala ! - Ghiozdane pentru copiii din familiile asistate de noi

Dupa 3 saptamani de munca zi de zi pentru reusita acestei campanii, uneori si cate 12 ore, cu multe dificultati uneori, stres, oboseala, zeci de telefoane si intalniri, liste peste liste si nu putine momente de incrancenare, rasplata noastra asta este :) aceea de a vedea ca am putut aduce bucurie acestor copii, acestor suflete nevinovate, mult prea incercate de greu vietii de la varste atat de fragede .

In acest sfarsit de saptamana "s-a lucrat la foc automat" atat la sediul asociatiei noastre, cat si pe teren, cu ajutorul voluntarilor nostri, din dorinta ca toti copii, cca. 200 la numar, sa primeasca inainte de prima zi de scoala cate un ghiozdan si rechizitele aferente. Timpul fiind atat de scurt si cum numai ieri la pranz am intrat in posesia tuturor darurilor, ne-am straduit, atat cat am putut sa ajungem la cat mai multi, astfel ca :

60 de copii, din Cluj-Napoca, Apahida, Sannicoara, Cojocna, Patarat, Floresti, Luna de Jos, Jucu, Aiton, Garbau, proveniti din familiile asistate constant de noi au primit deja ghiozdanele burdusite cu rechizite si daruri de tot felul (incaltaminte, imbracaminte, dulciuri, jucarii, carti, etc.).

Multumim voluntarilor care s-au mobilizat atat de frumos si au reusit sa distribuie atat de multe ghiozdane intr-un timp atat de scurt. Deasemenea, un tanar, ramas singur la Centrul Social de Urgenta, dupa ce familia l-a abandonat acolo, a primit si el in aceasta seara un ghiozdan cu rechizite, fiind elev la o scoala speciala, pe masura nevoilor lui.

3 fratiori din Satu-Mare au primit si ei cate un ghiozdan echipat, prin bunavointa donatorilor nostri.

2 ghiozdane au plecat si in loc. Lasau (HD) la mai vechii nostri prieteni, Stefanut si Ana-Maria, copilasii pe care anul trecut am incercat sa-i ajutam sa inceapa o noua viata...

Pe aceasta cale, multumim mult angajatilor Companiei Softvision, angajatilor Companiei Catalysts Romania, in special Ana Girbea, Ana-Maria Palcau, Hilda Fülöp, Mihaela Rusu, Andrutzza Andra si Dana Fernea cei care s-au preocupat ca toti acesti copii din familiile asistate de asociatia noastra, sa aiba tot ce au nevoie la inceput de an nou scolar !