Inceput de An Scolar 2017-2018

"Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.Adevărat zic vouă: Cine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra în ea.Şi, luându-i în braţe, i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei."

Dupa cum bine stiti deja, pe parcursul intregii saptamani, cu ajutorul multora dintre dumneavoastra, am putut desfasura o campanie caritabila, pentru copiii din mai multe familii defavorizate sau centre de plasament, care au primit ghiozdane si rechizite, atat de necesare pentru inceperea noului an scolar!

Bilantul acestei saptamani este cam asa: 115 de ghiozdane, incarcate cu rechizite de tot felul si alte lucruri necesare si utile, au sau urmeaza a fi distribuite la 115 copii, atat din Cluj-Napoca, cat si din localitatile limitrofe orasului, Apahida, Pata Rat, Floresti, Ciucea, Huediu, Straja etc., cat si in 2 centre de plasament, la Casa de Copii Casuta Bucuriei si la Centrul Sfanta Elisabeta din loc. Glodeni (MS).

Copiii, dupa cum puteti observa si din fotografii, se contrunta cu mari dificultati si lipsuri, unii dintre ei avand diferite afectiuni, atat fizice, cat si mentale, dar care fac eforturi, uneori supraomenesti le-am putea numi, doar ca sa urmeze cursurile unei scoli, in speranta ca la un moment dat, o diploma ii va ajuta sa iasa din "mediul" in care acum se zbat si sa razbeasca prin greul vietii...Sunt copii nevinovati, indiferent de faptele parintilor lor, care se straduiesc, unii mai multi, altii mai putin, sa le asigure minimul necesar, copii care merita tot sprijinul si sustinerea noastra, a celor ce am primit, poate mai mult decat am merita!

Multumim tuturor acelora care in aceste cateva zile ati raspuns cu disponibilitate apelurilor noastre repetate in favoarea acestor copilasi si ne cerem scuze daca am fost poate prea insistenti, dar stiam cata nevoie este sa fim langa ei, acum la inceput de an scolar! E o lista lunga de donatori si binefacatori, care au sustinut aceasta campanie, daca vom uita pe cineva ne cerem de pe acum scuze, nu este cu intentie! Deci, multumim mult : colectivului firmei Softvision, in special domnisoarei Ana Girbea, care a depus toate eforturile ca 60 de copilasi sa primeasca ghiozdane si rechizitele necesare, Marius Pop, Lumi Ungureanu, Florin Popişter si Anca Popişter, Calin CJ, Vlad Nap, Mircea Mare, Florica Flori, Ioana Rus, doamnei Cornelia si colegilor de serviciu, Oana Moldovan, Ovi Ovis, Diana Lupu, Oana Cristina, Magdalena Bükös, Diana Larisa Bâlc, Andra Ramona, Peter Liana Arima, Iulia Pop, Carmen Ciarnota, Fam. Seleusan, Fam. Dragoste, Liliana Chelcan, Diana Pop, Ale Tănăsescu, Anamaria Iacob, Ioana Cazan, si altii pe care ii stie doar Bunul Dumnezeu !

Deasemenea, multumim pentru colaborare si ajutor in distribuirea unor ghiozdane lui Horatiu Paul de la Fundaţia "Familia Sfântă", lui Mircea Mare,cel care azi a dus si a impartit ghiozdanele copiilor de la Glodeni (MS), Oana Mindrut de la Asociatia Life Education for all si lui Ovidiu Lechintan de la Asociatia Donatorii de 10. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti si sa va daruiasca binecuvantarea Sa, in toate zilele vietii voastre!

Noua nu ne ramane acum, la incheierea acestor zile in care Domnul ne-a dat sa ne intalnim cu atatia "ingerasi", decat sa multumim cu toata recunostiinta in primul rand Lui, ca inca odata ne-a stat alaturi si in aceasta actiune si dumneavoastra, tuturor celor care ati fost alaturi de noi, prin donatiile, sustinerea si rugaciunea dumneavoastra! Am fost foarte impresionati de numarul mare de persoane care au dorit sa dea o mana de ajutor in aceasta campanie si ne plecam fruntea in fata tuturor! Sa fiti bucurosi si cu inima impacata, ca din nou am reusit, impreuna, sa facem COPII FERICITI!