O raza de lumina si bucurie la inceput de an scolar 2015-2016

Inca o data, cu ajutorul surorilor baziliene, din Congregatia Sfantului Vasile ce Mare, am reusit sa ducem la bun sfarsit o alta actiune caritabila, de aceasta data, in favoarea familiilor nevoiase din mediul rural, care au copii ce se pregatesc sa inceapa noul an scolar! Mai jos redam marturia maicii Valentina Hadarau, despre ceea ce au intalnit acolo si ce au reusit sa faca in ultimele 2 zile:

"Laudat sa fie Isus! Am reusit, din nou, sa implinim cu succes misiunea noastra in favoarea celor lipsiti. Am mers in catunul ULOAHA care apartine de comuna Poienile de sub Munte (MM). Am mers cu masina pana unde s-a putut (la poalele muntilor) iar de acolo am incarcat in doua carute deoarece nu a mai putut urca cu masina. Am urcat apoi 10 km si am ajuns la catun. Sunt oameni uitati de lume si de oameni - au doar o scoala (clasele I-IV) si o gradinita. Nu au un dispensar sau punct farmaceutic, nu au niciun magazin acolo in catun. Daca doresc sau au nevoie de ceva trebuie sa coboare 10 km. De aceea , coboara foarte rar in sat... Dar, sunt copii numerosi si frumosi, fericiti!!! Cu ajutorul lui Dumnezeu am dus la indeplinire si de data aceasta misiunea cu copiii saraci. Am ajutat 53 de familii cu haine, alimente, dulciuri, rechizite si toate cele aduse de binefacatori. Ajunse acolo, am gasit copiii foarte saraci, desprinsi de lume -fara un magazin in sat, fara un dispensar, doar o scoala intr-o casa....cu doua camere. Dar am gasit multa fericire pe fetele acestor copii. Va multumim din suflet, tuturor binefacatorilor ca si de aceasta data am reusit sa aducem o raza de lumina si bucurie acestor copilasi si parintilor lor!"

Multumim in primul rand surorilor baziliene, care au cutreierat la propriu muntii in intampinarea acestor "Cristosi" ai zilelor noastre, uitati si rupti cu totul de lume, dar neuitati de Domnul, pentru tot efortul depus in aceste 2 zile si frumoasa colaborare pe care o avem mereu, cat si tuturor donatorilor, binefacatorilor si sustinatorilor care au raspuns apelului nostru si astfel am reusit, impreuna, sa aducem o raza de lumina si speranta in sufletele acestor oameni, uneori mult prea greu incercati...

Pe toti Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze cu al sau har si cu a sa iubire de oameni!