„Mânca-vor săracii și se vor sătura”

Când faci prânz sau cină, nu chema pe prietenii tăi, nici pe fraţii tăi, nici pe rudele tale, nici vecinii bogaţi, ca nu cumva să te cheme şi ei, la rândul lor, pe tine, şi să-ţi fie ca răsplată. Ci, când faci un ospăţ, cheamă pe săraci, pe neputincioşi, pe şchiopi, pe orbi; şi fericit vei fi că nu pot să-ţi răsplătească. Căci ţi se va răsplăti la învierea drepţilor ” (Luca 14:12-14)

Ne propunem prin aceasta campanie, să oferim săptămânal, în fiecare zi de luni și miercuri, o masă caldă (felul 1+2), celor cca. 50 de persoane care locuiesc la Centrul de Gazduire Temporară din str. Oasului, mulți dintre ei neavând nici o sursa de venit, unii cu grave probleme de sanatate, atât fizice cât și psihice, pentru majoritatea aceasta fiind singura masa caldă de care se pot bucura în decursul unei saptamani !

Bugetul alocat saptămânal pentru pregatirea unei astfel de mese, este de 200-250 lei, iar dumneavoastră puteți contribui fie cu orice sumă de bani, necesară la cumpararea ingredientelor necesare, fie chiar cu alimentele de care avem nevoie în bucatarie!
Vă invităm pe cât mai mulți să vă alăturați, după posibilități, acestei campanii, ca împreună să putem asigura continuitatea acestei acțiuni și, săptămânal, acești oameni, semeni și frați ai noștri, să poată beneficia de această masă caldă, mai mult decât binevenită !