" Iata postul care-mi place !" - Campanie Caritabila de Pasti

     Intrucat ne aflam la mijlocul timpului binecuvantat al  Postului Mare, in care suntem cu totii chemati la o reinnoire sufleteasca si trupeasca, ca pregatire pentru marea sarbatoare a Invierii Domnului, cu smerenie si speranta, gandul nostru se indreapta inca o data spre acele persoane care au mai mare si mai multa nevoie sa primeasca Lumina Invierii in casele si in sufletele lor! De aceea, ca si in anii trecuti, Asociatia "Misionarii lui Padre Pio” vă invita, să luați parte la o noua campanie caritabila organizata in favoarea catorva zeci de familii defavoritate din orasul Cluj-Napoca si din imprejurimi, cu ocazia Sarbatorii Pastelui, care se apropie, avand ca simplu scop sa ducem lumina si bucuria sarbatorile, in cat mai suflete greu incercate, cu mai multe actiuni pe care ni le propune pentru acest timp binecuvantat!

Astfel, ne propunem pentru aceasta perioada un numar de 3 actiuni! Iata despre ce este vorba:

1. " Targ Caritabil - Lumina Invierii " - Actiunea va avea ca punct de start ziua de 8 aprilie, cand vom deschide oficial targul caritabil de Pasti, la Centrul Social-Comunitar Pietrelcina si care va ramane deschis pana in preajma sarbatorii Pastelui. Toate fondurile adunate din vanzarea de obiecte decorative, religioase, picturi si hand-made, realizate de copiii si voluntarii de la Centrul Sollievo, vor fi redurectionate catre sustinerea actiunilor caritabile de Pasti !

    
2. "Pe cel gol imbraca-l" - in aceasta perioada de post, in preajma Pastelui, vom darui, rand pe rand, tuturor familiilor pe care le avem in grija in mod constant, pachete cu alimente si produse traditionale de sarnatori, in speranta ca vom reusi sa aducem in casele lor Lumina Invierii lui Cristos! Sunt bine primite orice ajutoare considerati ca ar fi utile unor familii cu copii, alimente, rechizite, incaltamite, jucarii, etc., si mai mult de atat, sa asiguram cele necesare pentru masa de Pasti a acestor familii si pentru cadourile celor mici, care asteapta venirea lui Iepurasului !

In cadrul acestei actiuni, ne dorim sa putem darui tuturor copiilor de la Centrul Sollievo, cate o pereche noua de incaltaminte ”

  In acest sens, dam startul unei colecte de alimente neperisabile (zahăr, orez, ulei, făină, mălai, conserve, paste, fasole, mazare, etc.), dulciuri pentru copii, rechizite, incaltamite, jucarii, etc.,toate atat de necesare unor familii cu posibilitati materiale reduse. 

3. "Adu-l in casa ta pe cel fara adapost..." - Prin aceasta actiune, ultima din aceasta campanie dedicata Pastilor , ne propunem ca in  zuai de Pasti, sa oferim cate o masa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura, prajituri si alte bunatati), asa cum fiecare dintre noi, vom pregati in familiile noastre pentru zilele de sarbatoare, oamenilor strazii sau fara adapost, gazduiti la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului si respectiv, celor de la Centrul Social de Urgenta din str. D. Voda! 
Este vorba de un numar de cca. 100 de persoane, copii, adulti si batrani, care isi vor petrece zilele de sarbatoare, in aceste centre de adapost.

 

Pentru detalii si orice informatii despre aceste actiuni, pe care le vom desfasura in aceasta perioada, va stam la dispozitie la nr. de tel. 0745.014.518, sau la sediul nostru din str. Anatole France, nr. 39

Va multumim pentru bunavointa si disponibilitate si va dorim tuturor un timp de post binecuvantat, bogat in fapte bune !