Centrul Socio-Eduvcational de zi pentru copii Sollievo

RAPORT ACTIVITATE

CENTRUL SOCIO-EDUCATIONAL DE ZI PENTRU COPII SOLLIEVO

PRIVIND PROIECTELE DERULATE IN ANUL 2023

 

 

In anul 2023 ,,Centrul Socio-Educational de zi pentru copii Sollievo’’ a avut un numar total de 40 de beneficiari, copii prescolari si scolari, cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani.

Conform procedurilor si standardelor de acreditare au fost intocmite 40 de dosare (pentru fiecare beneficiar in parte) cu toate instrumentele de lucru si formularele necesare acordarii unor servicii sociale de calitate.

Copiii care au participat la activitatile centrului provin din familii monoparentale sau disfunctionale, cu situatii materiale precare, cu un nivel educational scazut sau care se confrunta cu dificultati scolare (de invatare, relationare, integrare).

Centrul Socio-Educational de zi pentru copii Sollievo este un serviciu social care a fost infiintat observandu-se de-a lungul timpului carentele educationale ale persoanelor beneficiare si implicit sansele reduse ale acestora de a le asigura copiilor educatia necesara. Astfel, in anul 2018 a luat nastere ideea organizarii de activitati educative si recreative pentru copii, specifice varstei, acordate de personal calificat si voluntari, intr-un mediu sigur care le permite o dezvoltare armonioasa din punct de vedere emotional, social si fizic.

Centrul educational desfasoara activitati pe doua grupe de varsta, o grupa de prescolari (3-6 ani ) si o grupa de afterschool ( 7-15 ani ).

Documente

RAPORT ACTIVITATE 2024- centrul Sollievo.docx100.25 KB