Sa trimitem si anul acesta (2018-2019) un copil la scoala ! - Au ajuns ghiozdanele si la Scoala Gimnaziala Radovan (DJ)

In cursul zilei de ieri, au ajuns cele 50 de ghiozadane, gata echipate cu rechizite, dar si multe alte daruri pe deasupra :), la copiii proveniti din familii sarace si dezorganizate, din localitatea Radovan, judetul Dolj. Pe aceasta cale dorim sa multumim doamnei profesoare Alina Scarlat, pentru buna colaborare si pentru disponibilitatea de a coordona aceasta actiune, acolo, la nivel local, cat si Primariei Comunei Radovan, care a asigurat transportul pachetelor cu ghiozdane de la Craiova pana la scoala din localitate. Transportul pachetelor de la Cluj pana la Craiova, in greutate de peste 150 de kg a fost asigurat printr-o firma de curierat iar costurile asigurate prin bunavointa doamnei Chirila Cosmina.

Bucuria copiilor a fost mare, multi dintre ei primind pentru prima oara la inceput de an scolar astfel de ghiozdane frumoase si de buna calitate, pline cu rechizite si alte multe daruri, special pregatite pentru ei de angajatii companiilor Softvision, AROBS si Catalysts Romania, precum si de Maria-Alina Dobos, Izabela, Anca Roxana, Ramona Buzan-Lacaille, Elena Mihoreanu, Adriana Cozma, Cristi Ielciu, Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca.

Va multumim mult tuturor pentru disponibilitate si pentru toate darurile oferite acestor copii, neobisnuiti sa primeasca din partea cuiva darurii si mai ales din partea unor necunoscuti din cealalata parte a tarii...