Campania caritabila de Pasti "Sa daruim din camara sufletului !" - 2018 - "Sa daruim din camara sufletului"...partea a II-a, la familiile aflate in grija asociatiei (02-06 aprilie 2018)

"Dacă cineva are bogăţiile lumii şi-l vede pe fratele său care este în nevoie şi îşi închide inima faţă de el, cum poate să rămână în acela iubirea lui Dumnezeu? Copii, să nu iubim numai cu vorba sau cu limba, ci cu fapta şi cu adevărul!" (I Ioan 3, 17-18)

Din nou am avut parte de zile pline si  binecuvantate, cu multa activitate in saptamana premergatoare Pastilor ... inca de luni, 02 aprilie am continuat cu multa bucurie campania pe care sugestiv am intitulat-o "Sa daruim din camara sufletului", actiune prin care ne-am propus sa vizitam in preajma sarbatorii Pastelui, care se apropie, familii nevoiase atat din oras cat si din mediul rural, carora sa ne putem duce cate un pachet consistent cu alimente, haine, dulciuri, produse de igiena si alte lucruri utile si necesare, pentru ca si ei sa poata simti ca e sarbatoare si in casa lor, sa poata simti ca nu sunt singuri, ca nu i-am uitat si ne gandim la ei, mai ales acum cand familiile si toti cei dragi se reunesc in jurul mesei, sarbatorit Invierea Domnului.

Astfel, dupa ce cu un weekend inainte am daruit in mediul rural cca. 100 de pachete pentru familiile nevoiase din mai multe localitati, in saptamana 02 - 06 aprilie, a fost randul familiilor aflate in grija asociatiei noastre, sa primeasca un pachet cu cele necesare pentru pregatirea mesei de Pasti. Daruri multe pentru ei de la alimente, pana la carne sau mezeluri, oua, cozonaci, ulei, dulciuri, produse de igiena, etc.

Actiunea noastra a continuat pe cursul intregii saptamana, atat la sediul asociatiei noastre, cat si pe teren unde cu ajutorul voluntarilor nostri am pornit sa vizitam, rand pe rand familiile pe care le avem in grija de ceva timp incoace si carora am dorit sa le putem duce si lor vestea ca marea sarbatoare a Invierii Domnului e aproape si sa le spune ca suntem si de aceasta data, alaturi de ei, ca le dorim zile binecuvantate si frumoase, daruind astfel, fiecarei familii din cele vizitate, toate ingredientele necesare, ca sa poata pregati masa de Pasti asa cum cere traditia noastra crestina !

Un numar de 35 de familii s-au bucurat astfel de darurile primite, chiar in prag de mare sarbatoare, daruri care pentru cei mai multi dintre ei au reprezentat chiar tot ceea ce au putut pune pe masa in zilele de sarbatoare... Pentru tot ceea ce am reusit sa facem in aceasta saptamana, multumim cu toata recunostiinta colaboratorilor care ni s-au alaturat in aceasta campanie, prietenii nostri de la TNL Cluj, prietenii nostri de la O masă caldă, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj, precum si tuturor donatorilor si oamenilor de bine, care s-au solidarizat int-un mod atat de frumos in aceste zile: Ioana Izvorean si Benedek Eduard, Carmen Moldovan, Maier Marius, Victor si Iulia, Diana Larisa Bâlc, Bogdan Iusco, Ovi Ovis, Delia Petruse, Natanael Morar , Lumi Ungureanu, Mimi Marlene si altii, stiuti doar de Bunul Dumnezeu, pe care il rugam sa va rasplateasca pe toti pentru daruirea si inima voastra mare !

Un gand special de pretuire si recunostiinta, adresam si tuturor voluntarilor, care pe parcursul saptamanii trecute au ajutat la distribuirea pachetelor catre familiile aflate in grija asociatiei si astfel au rupt din timpul lor si au mers in casele acestor oameni, aducandu-le bucurie si speranta, inainte de sarbatoarea Pastilor: Mihaela Rusu, Adina Tâlvâc, Adi Pirlea, Paula Pirlea, Paula Criste, Camelia Teodora Mănic , Bogdan Iusco, Anca Daniela, Daniela Suciu, Dana Morar, Natanael Morar, Camelia Parpucea, Domnica Gotia, Mihai Glodan, Iulian Tirean, si colegilor nostri Cristian Olaru si Mic Alina Nicoleta ! Dar campania noastra caritabila de Pasti nu s-a incheiat aici, caci au urmat alte 2 frumoase actiuni, care au incununat aceste zile de sarbatore ! :)