„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Luni, 15.10.2018

Din nou, cu bucurie si multa smerenie, cu mare diponibilitate si voie buna, misionarii lui Padre Pio, au pregatit si la acest inceput de saptamana, luni seara, o masa calda pentru cele cca. 50 de persoane, gazduite la Centrul din str. Oasului !

In bucatarie s-au intrecut in pricepere si maiestrie culinara, Alina Pusca, Laura Drăgoescu, Cristina Badau, Romana Jucan, Cosmin Bodescu, Mario Pop și Mioara Minea  :), care au pregatit ciorba rădăuțeană, salata orientala cu cârnați si la desert biscuiti Eugenia ! O noua masa delicioasa, foarte apreciata si savurata, marea majoritate a beneficiarilor solicitand si cea de-a doua sau chiar a treia portie, ceea ce pentru noi este o bucurie si o satisfactie enorma, care face mai mult decat orice altceava!

Pentru sustinerea mesei din aceasta seara multumim voluntarilor care au si pregatit si servit aceasta cina delicioasa, spre bucuria beneficiarilor ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca inima buna si daruirea dumneavoastra!  Si bucuria noastra a fost mare caci, din mila Domnului, am putut oferi acestor frati si surori, o farfurie cu mancare calda, si ne dorim sa ramanem mereu cu acele sclipiri de multumire, din ochii, care de multe ori nu privesc decat inspre pamant, uitand de Cer, din cauza necazurilor...

Sa fiti binecuvantati!