„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Vineri, 19.10.2018

Pentru ca ieri a fost vineri, oamenii gazduti la centrul din str. Dragos Voda nu puteau fi lipsiti nici de aceasta data, de o noua masa calda, pregatita cu multa voie buna si devotament! Asa ca ne-am mobilizat inca odata, in aceasta saptamana, si am organizat ca la carte cina din aceasta seara. :) Meniul a fost ciorbă de cartofi cu afumătură și tocăniță de pui cu pasteUn meniul bogat, consistent, dar mai ales pe placul beneficiarilor, care au solicitat si a doua portie :), deci o dovada in plus ca mancarea a iesit buna si gustoasa!

Cei care au bucatarit cu voie buna si multa disponibitate si au si sustinut financiar masa, au fost Anca Sentes, Tatiana Hinteuar, Adriana și Alina, de la OFL Floresti si colega noastra, Liliana Chelcan, carora le multumim mult pentru devotamentul si bunavointa lor!

In minunata scena ”a Martei si a Mariei" , de fiecare data ramanem suspendati: pledam pentru activitate, sau pentru repaos? Nedumerrea ne cuprinde: de ce slujirea sa nu fie chiar asa de bună? Si de ce doar contemplarea nu ni se va lua? 
De fapt, problema nu se pune chiar asa: si una si cealalta are valoarea sa. Doar ca a contempla inseamna a te pune in relatie totala cu Dumnezeu: il vezi prezent, il simti aproape, patrunzi in el, si el in tine, il ”percepi”, accezi, cumva la o alta dimensiune, a vesniciei, care, evident, nu are cum sa ti se ia. Atunci, orice alta activitate: slujire, misiune, povestire, intalnire, devine doar o consecinta a frumoasei contemplari a lui Dumnezeu.

 Va multumim tuturor celor care in ultima perioada l-ati slujit pe Dumnezeu, contemplandu-l prin cei saraci !