„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Luni, 27.08.2018

Ca in fiecare inceput de saptamana si in aceasta seara ne-am aflat in bucataria Centrului de Gazduire Temporara, unde am bucatarit cu drag si spor, pentru beneficiarii centrului. Ne-au ajutat azi in bucatarie Mircea Mare, un alt Mircea :) si Cristian, carora le multumim pentru disponibilitate si ca ne-au fost din nou alaturi in aceasta actiune!

Meniul zilei a fost mamaliguta cu ciulama de ciuperci, vinete, dovlecei si piept de pui, iar la desert, budinca de orez cu lapte si stafide... :) Mancare suficienta pentru toata lumea, buna si gustoasa, savurata cu placere si apreciata de meseni ! Le multumim celor 2 voluntari pentru ajutorul oferit in bucatarie si ii mai asteptam si cu alta ocazie! Pentru sustinerea mesei de astazi multumim prietenei asociatiei noastre, Corina Ciupea! Fie ca Bunul Dumnezeu sa primeasca si sa va rasplateasca jertfa din aceasta seara!

Va suntem recunoscatori tuturor ca ne sunteti alaturi pentru a putea continua saptamana de saptamana, aceasta masa calda! Noi ne vom continuam cu simplitate si bucurie misiunea noastra, prea nobila pentru noi, vineri seara! Ii multumim Domnului pentru sansa ce ne-o ofera; ca nevrednicia si nestatornicia noastra sa incerce sa il contemple pe El in cei saraci ai strazii...