„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Vineri, 23.02.2018

Si in acest sfarsit de saptamana, din mila Domnului, am oferit o masa calda oamenilor gazduiti la Centrul Social de Urgenta din str. Dragos Voda... Meniul din aceasta seara a fost ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tocana din piept de pui, cu orez, ciuperci si multe alte legume, mancare pregatita cu mult drag si disponibilitate de coordonatoarea noastra, Liliana Chelcan si voluntarii Ana Maria, venita tocmai de la Oradea sa fie alaturi de noi,Sinziana Ghinet, Sergiu, Geta si Irina Lazar.

In bucatarie o atmosfera frumoasa, destinsa, cu oameni frumosi atat la trup, dar mai ales la suflet! Ca intotdeauna mancarea a iesit buna si gustoasa, oamenii au fost incantati si recunoscatori pentru tot ceea ce am reusit sa le oferim, iar noi bucurosi ca inca o seara ne-am facut datoria de oameni...pentru oameni ! Ana Maria si Isac Dana Silvia sunt cele care au asigurat cele necesare pentru aceasta masa...le multumim si le incredintam Domnului, ca El sa va daruiasca rasplata binemeritata, pentru jertfa voastra! Tot Dana a asigurat din nou desertul in aceasta seara, coliva atat de mult savurata si placuta de toti beneficiarii ! :)

Mereu si mereu avem nevoie de rugaciunea si sustinerea dumnevoastra pe acest drum al nostru, ca aceasta misiune in favoarea celor mai saraci dintre saracii nostri, sa poata continua! Pentru toate, multumim cu recunostiinta Domnului, El care mereu se ingrijeste de copiii sai iubiti...