„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Manca-vor saracii...22.10.2018

Manca-vor saracii...22.10.2018

Si la acest inceput de saptamana, in seara zilei de luni, oamenii gazduti la centrul din str. Oasului nu puteau fi lipsiti nici de aceasta data, de o noua masa calda, pregatita cu multa voie buna si devotament! Asa ca ne-am mobilizat inca odata si am organizat ca la carte cina din aceasta seara. 🙂 Meniul a fost ciorba de legume cu carne de porc, dreasa cu oua si smantana, tocana de cartofi cu carnati, muraturi si mere.Un meniul bogat, consistent, dar mai ales pe placul beneficiarilor, care au solicitat si a doua si chiar si a treia portie 🙂, deci o dovada in plus ca mancarea a iesit buna si gustoasa!

Cei care au bucatarit au fost Iudita Ghercă, sora ei, Bety Ghercă si Ionut Palcau, Ioana Herbel, alaturi de colegul nostru Cristian Olaru, carora le multumim mult pentru devotamentul si bunavointa lor! Multumiri adresam si celor care au sustinut din punct de vedere finaciar masa din aceasta seara! Bunul Dumnezeu sa primeasca si sa rasplateasca jertfa dumneavoastra!

Noi toti, donatori sau voluntari suntem simpli slujitori si multumim Domnului ca ne ingaduie sa putem fi simple "unelte" in mana Sa! Dar, uneori displace postura de slujitor. Nu e de fiecare data confortabil sa stii ca ai pe cineva deasupra ta care cuantifica judicios efortul tau. Dar cu Isus nu e asa. A fi in slujba sa e o onoare: lucrezi intr-un alt plan: profund, spiritual, al vesniciei... al Împarației. El însuși a slujit.
Si noi, la randul nostru, suntem datori sa-i slujim pe "acestia mici" ai Lui, care indura lipsuri si mari greutati, in jurul nostru...

Sa fiti binecuvantati !