" Iata postul care-mi place !" - Campanie Caritabila de Pasti - Vizita la copii internati in Sectia de Psihiatrie Pediatrica Cluj-Napoca

In aceasta dimineata, prin amabilitatea conducerii clinicii, am facut o vizita copiilor internati la Spitalul Clinic de Copii, Sectia de Psihiatrie Pediatrica Cluj-Napoca.

Prin aceasta scurta vizita, am intentionat sa daruim celor internati acolo, in prag de mare si sfanta sarbatoare, cate un pachetel cu diverse dulciuri si fructe, sa le uram sanatate si sarbatori linistite , cu pace si bucurie !
Astfel, am impartit 20 de pachete copiilor internati pe sectie, dar si celor care se aflau la consultatii, spre marea lor bucurie! ( fotografii nu s-au putut face in interiorul spitalului fiind interzise de regulamentul intern ! )

Multumim celor care au raspuns apelului nostru si datorita carora am putut face aceasta mica bucurie copilasilor care isi vor petrece sarbatorile pe patul spitalului: Csilla SimonCristina PopescuAndrei Dan si Irina Nadia Rogojinschi. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti pentru darurile voastre !