" Iata postul care-mi place !" - Campanie Caritabila de Pasti - Imparte painea ta cu cel flamand... Vineri, 17.03.2017

"Nu ştiţi voi postul care Îmi place? - zice Domnul. Rupeţi lanţurile nedreptăţii, dezlegaţi legăturile jugului, daţi drumul celor asupriţi şi sfărâmaţi jugul lor.
Împarte pâinea ta cu cel flămând, adăposteşte în casă pe cel sărman, pe cel gol îmbracă-l şi nu te ascunde de cel de un neam cu tine. Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi tămăduirea ta se va grăbi. Dreptatea ta va merge înaintea ta, iar în urma ta slava lui Dumnezeu.
Atunci vei striga şi Domnul te va auzi; la strigătul tău El va zice: Iată-mă! Dacă tu îndepărtezi din mijlocul tău asuprirea, ameninţarea cu mâna şi cuvântul de cârtire. Dacă dai pâinea ta celui flămând şi tu saturi sufletul amărât, lumina ta va răsări în întuneric şi bezna ta va fi ca miezul zilei."

Asa cum am anuntat si ne-am propus, in aceasta dupa-amiaza de vineri am dat startul unei noi actiuni, care face parte din Campania Caritabila de Pasti, si care de aceasta data, se adreseaza beneficiarilor Centrulului Social de Urgenta din str. Dragos Voda. Astfel, incepand de astazi, pentru inceput, din 2 in 2 saptamani, in fiecare seara de vineri, vom oferi celor cca. 50 de persoane gazduite aici ( copii, tineri, adulti si batrani ), o masa calda, care speram ca va fi binevenita !

Meniul zilei a fost gulas de cartofi cu kaiser si carnati afumati si salata de muraturi asortate! Pentru pregatirea mancarii din aceasta seara multumim parintelui Marius Furtuna, care a fost "bucatar-sef" si voluntarilor nostri Camelia Parpucea si Marius Dml, toti trei fiind de un real folos si ajutor in bucataria centrului ! Va multumim, prieteni dragi, pentru daruirea si disponibilitatea voastra! Mancarea a iesit buna si gustosa, pe placul tuturor si savurata pana la ultima portie, oamenii multumindu-ne pentru aceasta noua masa de care vor avea parte de-acum incolo !
Multumim deasemenea, pentru sustinerea financiara a mesei din aceasta seara, colectivului Fundatia Familia Sfanta si le uram La Multi si Binecuvantati Ani de sluijire in munca lor de apostolat, acum in prag de aniversare a acestei fundatii din orasul nostru !

Pentru ca este o actiune noua, va rugam sa ne insotiti cu rugaciunea dumneavoastra , ca ea sa poata continua, sa decurga totul bine si, in masura posibilitatilor, sa ne ajutati, ca sa putem ajunge sa oferim aceasta cina calda in fiecare sfarsit de saptamana !