" Iata postul care-mi place !" - Campanie Caritabila de Pasti - " Pe cel gol imbraca-l ! "

Am ajuns cu voia Domnului, in aceste zile premergatore marii sarbatori a intregii crestinatati, Invierea Domnului, la desfasurarea penultimei noastre actiuni, din cadrul campaniei caritabile de Pasti. Actiunea desfasurata in ultimele 2 zile s-a numit "pe cel gol imbraca-l " si a avut ca scop vizitarea tuturor familiilor (cca. 30 la numar), pe care le avem constant in grija noastra, pentru a le darui cele necesare pentru pregatirea mesei de Pasti, haine, dar si produse de igiena, dulciuri ori jucarii pentru copii!

Asa ca atat ieri, cat si pe parcursul acestei zile, am vizitat toate aceste familii, fie ele familii numeroase, cu copii multi, fie batrani singuri si neputinciosi, fie oameni cu probleme de sanatate fizica sau mentala, toti aflati de o buna bucata de vreme in grija asociatiei noastre, beneficiari ai programului saptamanal "Painea noastra cea de toate zilele". Fiecare familie vizitata a primit cate un pachet consistent cu alimente neperisabile ( ulei, zahar, orez, faina, malai, paste fainoase, conserve, etc.) dar si cate un pachet cu carne, mezeluri, oua, dulciuri si alte bunatati pentru masa de sarbatori ! Deasemenea, aceste familii au putut beneficia de haine si incaltaminte, in functie de necesitatile lor existente.

Cu bucurie, la prima ora a acestei dimineti, am primit vizita unei echipe a postului local de televiziune NCN TV Cluj, care ne-au insotit o parte din drumul nostru printre cei saraci si nevoiasi, realizand un emotionant reportaj pentru actiunea noastra din aceste zile! Multumim mult pentru disponibilitate Ancuta Ciolan ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca bunavointa si inima buna !

Pentru tot ceea ce am reusit a darui in aceste 2 zile si nu putine lucruri au fost, multumim tuturor acelor donatori care au raspuns prompt si de aceasta data apelului nostru si s-au solidarizat intr-un mod atat de frumos : Deac Andrei, Andrei Dan, familiei Seleusan, familia Rus, Corina Ciupea, Anca, familia doamnei Delia Petruse, Liliana Chelcan, Anca Popişter, precum si tuturor celorlalti donatori stiuti numai de Domnul ! Fie ca El, in marea sa bunatate, sa va rasplateasca daruirea si inima aplecata mereu spre nevoile celor din jur ! Va suntem recunoscatori tuturor !

Usor, usor, ne apropiem de marea sarbatoare a Invierii Domnului, actiunile noastre programate pentru aceasta perioada sunt pe sfarsite, dar continuam sa va indemnam pe fiecare in parte ca in aceste zile sfinte sa nu-i uitati pe cei care sufera langa noi, in jurul nostru si nu se pot bucura de aceasta sfanta sarbatoare din cauza lipsurilor si a suferintelor de tot felul...Sa facem sarbatoare impreuna si in inimile lor !