" Iata postul care-mi place !" - Campanie Caritabila de Pasti - "Imparte painea ta cu cel flamand"...Vineri, 31.03.2017

"Cel care dă pomană pentru a-l imita pe Dumnezeu nu face deosebire între răi și buni, între drepți și nedrepți atunci când răspunde nevoilor trupești ale oamenilor." (Sf. Maxim Mărturisitorul)

In ultima zi a lunii martie, a venit din nou randul beneficiarilor Centrului Social de Urgenta, din str. Dragos Voda, sa aiba parte de o noua masa calda, buna si gustoasa! Meniul zilei a fost ciorba de legume si mamaliga cu branza si carnaciori la cuptor ! Un meniul pe placul tuturor oamenilor, pe care l-au savurat cu placere si pentru care au multumit cu recunostiinta lor caracteristica! Mancarea a fost mai mult decat suficienta asa incat au mai ramas din ambele feluri si pentru cei intarziati sau pentru masa de maine.

Pentru sustinerea mesei din aceasta seara multumim doamnei Delia Nechifor, iar pentru pregatirea ciorbei, multumim doamnei Mara, de la ADAM's Events.Restaurant ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca daruirea si inima buna, iar noi va asiguram de umila noastra rugaciune! Multumim deasemenea si lui Cristi si Camelia Parpucea, pentru ajutorul si disponibilitatea din aceasta seara! Domnul sa va tina mereu in bucuria Sa !

Dacă ar fi să votăm, probabil ar ieși un scors strâns: jumătate am fi împotriva acestei opinii enuntate mai sus, chiar venind de la un sfânt. Păi nu este normal să îi ajutăm doar pe cei buni și drepți? Desigur, avem un model: Cristos însuși a vindecat doar buni și drepți. Iar Tatăl face să răsară soarele doar asupra celor buni și drepți. Nu? Nu.

Tuturor zile de post, binecuvantate in continuare !