Inceput de An Scolar 2017-2018 - Distribuire ghiozdane... ziua a II-a !

Datorita numarului mare de ghiozdane pe care le avem de impartit, a continuat si astazi, desi a fost duminica, distribuirea ghiozdanelor catre copilasii din familiile defavorizate, care maine incep noul an scolar.

Ziua a inceput dis-de-dimineata, la sediul asociatiei noastre, unde alti cativa copilasi insotiti de parinti au venit din satele Jucu si Popesti, sa-si ridice cadourile oferite de donatorii nostri, spre marea lor bucurie!
Deasemenea, cu ajutorul lui Horatiu Paul de la Fundaţia "Familia Sfântă", 10 ghiozdane perfect echipate au plecat spre alti copilasi care locuiesc in mediul rural, in localitati din jud. Cluj.

In paralel, alte 2 ghiozdane si rechizitele pentru cel de-al treilea, au ajuns cu ajutorul prietenilor nostri de la Asociatia Donatorii de 10, la Sâmboleni, unde locuiește familia Ferenț. Aici au lăsat două din cele trei ghiozdane celor care sunt la școală, iar micuții preșcolari au primit ustensile pentru desenat și colorat.
La Straja, a ajuns si ghiozdanul oferit de Ovi Ovis si Camelia Handra Veltan, pentru Larisa. Multumim pentru ajutor Ovidiu Lechintan ! :)

Cu ajutorul domnisoarei Sonia Daiana, langa Huedin, au ajuns alte 2 ghiozdane pentru alti 2 baietei , verisorii Berchi Denis si Calin :)

Copii au mulțumit frumos si noi o facem la rândul nostru, atat donatorilor nostri, cat si voluntarilor care au dus astazi ghiozdane copilasilor din mediul rural ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca daruirea si bunavointa tuturor, caci impreuna si azi AM FACUT COPII FERICITI !!! :)