Inceput de An Scolar 2017-2018 - Copiii de la Glodeni au primit ghiozdanele - 9 Septembrie 2017 !

Muncim cu drag si spor, pe toate "fronturile", pentru ca cei mai mici dintre noi, sa poata avea toate cele necesare pentru scoala, pana luni, cand va avea loc deschiderea noul an scolar !
Asa ca, in aceasta dimineata, cu ajutorul unuia dintre voluntarii nostri de nadejde, Mircea Mare, au ajuns ghiozdane si rechizite, si la copilasii si adolescentii de la Centrul de Plasament Sfanta Elisabeta, din loc. Glodeni (MS), prietenii nostri mai vechi, pe care ii vizitam constant, de cateva ori pe an si de care ne-am atasat foarte mult sufleteste!

Astazi toti cei 21 de copii si adolescenti din cele 4 case de tip familial au primit nominal, ghiozdane gata echipate cu toate rechizitele si lucrurile necesare pentru noul an scolar ! Multumim cu toata recunostiinta celor care au facut posibile aceste frumoase daruri : doamnei Cornelia si colegilor de serviciu, Mircea Mare, Florica Flori, Ioana Rus si doamnei Magdalena Bükös. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti pentru bunavointa si daruirea dumneavoastra!

Copiiilor le dorim un an nou scolar cu multe realizari si impliniri, succes la invatatura, sa fie sanatosi si sa ai aiba mereu parte de mangaierea parinteasca a Tatalui Ceresc !