Știri și evenimente

Parastas pentru toti saracii si nevoiasii raposati...17.02.2017

"Cu Sfinţii odihneşte, Cristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit..."

“8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului”

Asociația “Life Education for All” in colaborare cu Direcția de Asistentă Socială și Medicală din cadrul Primariei Cluj Napoca și cu Asociația “Misionarii lui Padre Pio” va organiza în data de 4 martie a.c. cea de-a doua ediție evenimentului umanitar “8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului”.

LANSARE CAMPANIE CARITABILA DE PASTI !

Asociatia "Misionarii Lui Padre Pio", organizaţie nonguvernamentală având ca  principal obiect de activitate caritatea, operele de binefacere şi întrajutorarea săracilor, copiilor, bătrânilor şi familiilor cu probleme sociale,  lanseaza campania caritabila  " Iata postul care-mi place !"

"Imparte-ti painea cu cel flamand ! "

Incepand din aceasta saptamana, mai exact de vineri, 17 martie, vom incepe prima actiune din seria celor 5 pe care ni le propunem prin Campania Caritabila de Pasti ! Iata despre ce e vorba:

Actiunea se numeste "Imparte-ti painea cu cel flamand..." si ne propunem ca incepand de vineri, 17 martie, sa organizam o noua masa calda, de aceasta data insa pentru cei cca. 50 de beneficiari ai Centrul Social de Urgenţă din str. Dragos Voda.

Rupe lanturile nedreptatii !

De luni, 03 aprilie , continua colecta de alimente ( zahăr, orez, ulei, făină, mălai, conserve, paste, fasole, mazare, dulciuri pentru copii,etc.), produse de igiena si alte lucruri necesare si utile, in vederea realizarii a 100 de pachete pentru familiile nevoiase din mediul rural, pe care le vom vizita inainte de Pasti !

Dulceata...pe paine, pentru copii !

Duminica, 02 aprilie, se va desfasura cea de-a doua actiune din cadrul campaniei noastre caritabile de Pasti, "Dulceata pe... paine, pentru copii " !

 

"Pe cel gol imbraca-l" !

In urmatoarele 3 zile, se va desfasura penultima actiune din campania noastra caritabila de Pasti !

"Adu-l in casa ta pe cel fara adapost..."

Luni, 17 aprilie, a II-a zi de Pasti, - Se va incheia campania campania noastra caritabila de Pasti, prin desfasurarea actiunii "Adu-l in casa ta pe cel fara adapost..."

Sa facem sarbatoare si in inimile lor !

Pentru ca Sarbatoarea Pastelui, bate la usa, va indemnam pe toti sa nu-i uitati in aceste zile sfinte, de sarbatoare, pe acei ”Cristosi”, care asteapta langa noi, la colt de strada, intr-un azil sau intr-un orfelinat, pe-un pat de spital, sau intr-o casa rece si cu masa goala, un gand de mangaiere, o portie de mancare, un zambet sau o imbratisare!

Incheierea Campaniei Caritabile "Iata Postul care-mi place" !

Am incheiat ieri, in cea de-a II-a zi a Pastelui, cu bucurie si recunostiinta, inca o campanie caritabila, cu 5 mari actiuni, desfasurate in perioada Postului Mare si in zilele sfinte ale Pastilor !