"Imparte-ti painea cu cel flamand ! "

Incepand din aceasta saptamana, mai exact de vineri, 17 martie, vom incepe prima actiune din seria celor 5 pe care ni le propunem prin Campania Caritabila de Pasti ! Iata despre ce e vorba:

Actiunea se numeste "Imparte-ti painea cu cel flamand..." si ne propunem ca incepand de vineri, 17 martie, sa organizam o noua masa calda, de aceasta data insa pentru cei cca. 50 de beneficiari ai Centrul Social de Urgenţă din str. Dragos Voda.

In acest sens, la Centrul Social de Urgenta, vom organiza o masa calda, pentru inceput, din 2 in 2 saptamani, dupa modelul celei pe care o desfasuram deja saptamanal la Centrul din str. Oasului. Vom avea nevoie de sustinere constanta pentru a putea acoperi costurile acestei mese calde, precum si de disponibilite din partea celor care doresc sa participe la aceasta actiune, ca voluntari !

Speram ca usor, usor, sa putem asigura aceasta masa saptamanal, in fiecare zi de vineri, hrana calda fiind un ajutor deosebit de important pentru oamenii nevoiasi si greu incercati, care locuiesc temporar in acest adapost!