Un nou inceput pentru Stefanut si Ana-Maria !

Din mila Bunul Dumnezeu, cel care ca un Tata bun si iubitor, poarta de grija tuturor copilasilor sai si cu ajutorul mai multor oameni de bine, care s-au solidarizat intr-un mod atat de minunat, astazi am reusit sa facem primul pas spre o noua viata , pentru mama si cei 2 copilasi ai ei din loc. Aiton !

Dupa ce in prealabil ne-am ocupat de diverse treburi administrative, care erau destul de urgente si stringente pentru ei, am reusit sa inchiriem o garsoniera si am utilat-o cu toate cele necesare ( de la vesela, pana la prosoape, lenjerii de pat, hainute, covoare, obiecte de mobilier si decor, electrocasnice, etc.), pentru ca ei sa poata avea un trai decent si echilibrat, i-am mutat in Cluj si i-am instalat in noua locuinta, care de astazi speram sa le fie cu adevarat un camin cald si primitor, pentru o cat mai lunga perioada de timp.

Este, in acelasi timp, un nou inceput si o noua provocare si o noua mare responsabilitate si pentu noi, ca asociatie, la fix 2 ani de la infiintarea noastra, asigurarea acestei locuinte, in regim social, pentru o familie nevoiasa, aflata in dificultate ! E o bucurie imensa acest mare pas, dar si o responsabilitate pe care ne-am asumat-o si pe care speram sa o putem duce la indeplinire luna de luna, cu ajutorul Domnului !

Multumim pe aceasta cale tuturor acelora care au contribuit fiecare cu ce a putut si a dorit, ca sa putem inchiria si utila cu toate lucrurile necesare aceasta locuinta si ca ea sa poata fi cat mai primitoare si mai calda pentru copilasi si mama lor! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti, pe fiecare dupa numele si intentia dumneavoastra!

Urmeaza inscrierea copiilor la scoala din apropierea imobilului unde locuiesc, fiind deja incepute toate aceste demersuri, gasirea unui loc de munca stabil pentru mama si acomodarea lor la noua viata care ii asteapta si care speram sa le fie cat mai linistita si mai lipsita de griji, dupa multitudinea de taume si necazuri prin care au trecut in ultimii ani de zile !

Toti cei care doriti sa-i ajutati in continuare, intr-un fel sau altul, sunteti rugati sa ne contactati ca ajutorul oferit sa poata fi cat mai bine organizat si dirijat spre acele nevoi si necesitati care vor aparea luna de luna: chirie, utilitati, cheltuieli de intretinere, alimente, haine, after-school pentru fetita, psiholog pentru ambii copii, rechizite, etc. ) . Va multumim tuturor pentru disponibilitate si bunavointa !