Targ Caritabil pentru Casuta Sollievo !

Sambata, 22 august 2020. Asociația ”Misionarii lui Padre Pio” , VA INVITA CU BUCURIE SA LUATI PARTE LA UN TARG CARITABIL, AVAND CA SCOP STRANGEREA DE FONDURI PENTRU SUSTINEREA CENTRULUI SOCIAL-COMUNITAR SOLLIEVO !

Evenimentul va avea loc in curtea Centrului Sollievo, din str. Anatole France nr 39, sambata 22 august , pe parcursul intregii zile, incepand cu ora 10 si pana la ora 18.

In cadrul targului caritabil vor putea fi achizitionate obiecte de décor, tablouri, obiecte religioase, obiecte hand-made, precum si obiecte si diverse lucruri confectionate manual de catre copii in cadrul activitatilor de la scoala de vara.

Toate fondurile adunate in urma acestui targ caritabil vor fi directionate catre sustinerea cheltuielilor curente ale Centrului Social-Comunitar Sollievo, proiect care in ultimele luni se desfasoara cu mari dificultati, datorita efectelor pandemiiei si a scaderii considerabile a donatiilor lunare, un proiect prin care Asociatia noastra dezvolta o serie de activitati practice si teoretice, pentru copiii si adolescentii din mediile defavorizate si nu numai, prin care " ii invatam pe copii sa aprecieze si sa fie recunoscatori pentru ce au, sa imparta fara sa astepte nimic in schimb, sa ii invatam ca e asa de simplu si usor sa schimbi in bine viata sau doar si ziua cuiva, sa ii invatam despre cum pot intinde o mana de ajutor si celor mai putin fericiti decat sunt ei. Si poate ca impreuna vom creste o generatie care va fi mai empatica, blanda si dornica sa ajute." !

Orice donatie cat de mica ne poate ajuta sa trecem cu bine de aceasta perioada dificila si sa pastram si pe mai departe "casuta" Sollievo !

VA ASTEPTAM CU DRAG !