Se reduce activitatea asociatiei in luna august !

Incepand de maine, 01.08.2017, asociatia noastra intra oficial in vacanta, actiunile noastre urmand a fi reduse si se vor desfasura dupa cum urmeaza:

- In cursul lunii august, actiunea saptamanala de weekend "Painea noastra cea de toate zilele" va fi suspendata, urmand a fi reluata in luna septembrie !

- Actiunea "Manca-vor saracii si se vor satura", va continua si in primele 2 saptamani ale lunii august, respectiv in zilele de 04, 07, 11 si 14, iar in perioada 15 august - 4 septembrie va fi suspendata, urmand a relua pregatirea mesei calde la centrele de adapost temporar incepand cu data de 04 septembrie !

- Programul cu publicul la sediul asociatiei noastre, va fi si el redus, urmand a fi anuntat la inceputul fiecarei saptamani. Totusi cei care doresc in aceasta perioada, sa faca donatii, sa sesizeze o situatie dificila sau sa stea de vorba cu un reprezentant al asociatiei, o pot face contactandu-ne in prealabil la telefon !

In timpul lunii august, membrii si voluntarii asociatiei noastre iau o pauza, un timp de odihna, reflectie si meditatia asupra a tot ceea ce am reusit sa facem pana acum si totodata asupra a ceea ce vom putea face mai bine de-acum incolo!

Inca odata, va multumim tuturor si va dorim zile frumoase si binecuvantate, odihnitoare, spre refacerea fortelor trupului dar si a sufletului si sa ne revedem cu forte proaspete incepand cu luna septembrie!

"Să încercăm să avem o inimă atentă la lucrurile frumoase, la fiecare și la toți cei care înfruntă riscul singurătății. Fie ca vacanța să ne permită să ne facem plinul cu bucurie, prietenie și regenerare. Apoi vom putea, mai bine echipați, să reluăm împreună activitățile.Vacanță plăcută tuturor!"

Pentru orice alte detalii suplimentare, va stam la dispozitie, atat pe pagina noastra de facebook, cat si la nr. de tel. 0745.014.518/ 0767.520.594.