Apel pentru sustinerea actiunii "Painea noastra cea de toate zilele"

Apelam din nou la bunavointa si disponibilitatea dumneavoastra, in vederea sustinerii actiunii "painea noastra cea de toate zilele", care se desfasoara in fiecare sfarsit de saptamana si de care beneficiaza cca. 100 de persoane saptamanal si 30 de familii lunar !

In acest sens, avem nevoie saptamanal de cca. 100 de conserve ( de carne, pateu, fasole cu carnati sau peste, etc. ), care ne dorim sa ajunga, alaturi de cate o paine, la beneficiarii centrelor de adapost temporar din orasul nostru !

Deasemenea, in fiecare luna, mai multe familii nevoiase, atat din Cluj-Napoca, cat si din mediul rural, sustinute constant de asociatia noastra, au nevoie de alimente neperisabile (ulei, zahar, orez, faina, malai,paste fainoase, conserve, etc. ), cat si de carne, lapte, oua si alte produse alimentare pentru asigurarea hranei zilnice, ori produse de igiena haine, incaltaminte sau alte lucruri necesare si utile pentru acesti frati ai nostri greu incercati de viata!

 Multumim pentru disponibilitate si va indemnam pe fiecare sa contribuiti cu cat de putin, fiecare dupa posibilitati, ca sa fim impreuna de ajutor si celor mai putin fericiti decat noi !