"VINE CRACIUNUL... TU SIMTI? EI NU" (2015) - Cristos in mijlocul nostru...

In zilele de 26 si 27 dec. 2015, Asociatia noastra a desfasurat ultima dintre cele 5 actiuni propuse in cadrul campaniei caritabile "Vine Craciunul...", actiune pe care am intitulat-o sugestiv "Cristos in mijlocul nostru"! Astfel, a doua zi de Craciun am oferit o masa copioasa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura de porc, prajituri, cozonac, suc, fructe, mezeluri, cascaval si muraturi), celor cca. 50 de oameni, care locuiesc la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului! Oamenii s-au bucurat de vizita noastra in a doua zi de Craciun, au primit cu drag darurile din partea dumneavoastra si ne-au multumim pentru ca nu i-am uitat! Pentru cele oferite ieri, multumim Giorgianei, Surorilor Baziliene de la Manastirea Sfanta Macrina, familiei Petruse, familiei Moraru, Helga Stoica si Mira Pall, care ne-au si ajutat in bucatarie!

Astazi, actiunea a continuat, la ora pranzului, cu o noua masa calda cu aceleasi bucate de sarbatoare, de data aceasta la Centrul Social de Urgenta din str. Dragos Voda, unde locuiesc cca. 40 de persoane, printre care si copii, care azi au primit si cateva daruri din partea Mosului. Si aici, oamenii s-au bucurat de prezenta noastra in mijlocul lor, fiecare a primit cate o portie cu sarmale, friptura, aperitive, prajituri, cozonac si fructe si impreuna am petrecute cateva clipe frumoase, intr-o atmosfera calda, de sarbatoare! Un ultim popas, am facut azi, la Casuta Bucuriei, tot pe str. Dragos Voda, unde locuiesc 10 copii orfani, bucurosi si voiosi, intr-o casa de tip familial. Am fost primiti cu drag si bunavointa si am daruit copilasilor cateva portii cu snitele si cartofi prajiti, sarmalute, dulciuri, prajituri, cozonac si fructe! Din bucatele oferite la aceste centre, am darut si altor cateva familii, pe care le avem in grija, printre care si o familie care locuieste pe strada, ca si ei sa se poata bucura de aceaste zile de sarbatoare! Pentru ceea ce astazi am reusit sa daruim, multumim cu toata recunostiinta Congregatiei Surorilor Maicii Domnului, care s-au ocupat de pregatirea sarmalutelor, restaurantului Mado, din Iulius Mall, care ne-au oferit peste 50 de portii de snitele de pui cu cartofi prajiti, cateva zeci de kg de fructe si jucarii si dulciuri pentru copilasi, doamnei Corina Stela Pap, doamnei Dana si colegei noastre Alina Nicoleta Coste, care ne-au ajutat astazi in bucatarie si la buna desfasurare a acestei actiuni, precum si tuturor celorlalti donatori, care au contribuit fiecare cu ce a putut si a dorit, ca aceste 2 mese festive pentru acesti oameni necajiti, sa fie cu adevarat imbelsugate si nimic sa nu lipseasca de pe masa!

Aceasta a fost utima actiune a asociatiei noastre, din acest an, care sta sa se incheie, un an in care, cu adevarat putem spune ca Domnul Cristos a fost mereu in mijlocul nostru, prin tot ceea ce am realizat! Cu aceasta ocazie dorim sa multumim cu toata recunostiinta, in primul rand, Bunului Dumnezeu ca ne-a ingaduit si apoi, tuturor donatorilor, binefacatorilor, sustinatorilor, colaboratorilor, voluntarilor, celor ce ne sustin prin rugaciune, dar si tuturor oamenilor de bine si tuturor acelora dintre dumnevoastra, care in acest an ne-ati fost mereu alaturi si ati raspuns cu promptitudine si disponibilitate apelurilor noastre, in favoarea celor saraci si necajiti, reusind astfel sa facem o multime de actiuni frumoase si deosebit de utile si necesare pentru acesti frati ai nostri aflati in grele incercari!

Va multumim tuturor pentru increderea si sprijinul pe care ni l-ati acordat in anul 2015! Fie ca Domnul sa va rasplateasca inima buna, sa va insoteasca mereu pe drumul vietii si sa reverse asupra dumnevoastra belsugul binecuvantarii Sale, iar noi, ca intotdeauna, va asiguram de umila noastra rugaciune si va invitam sa ne fiti alaturi, si pe mai departe, in noul an ce va veni, ca sa putem continua ceea ce Domnul a sadit in inimile noastre! Tuturor, va dorim din toata inima, Sarbatori Binecuvantate in continuare si La Multi si Fericiti Ani!