"Tot ce vreţi ca oamenii să facă pentru voi, faceţi şi voi pentru ei"... Pasti 2015 - Painea noastra cea de toate zilele... 1 Saptamana !

"Acesta este Trupul meu", a spus Isus. Și se referă si la trupul omului rănit, al saracului, al celui marginalizat, obosit, posomorât. Acesta este trupul său, în acesti oameni saraci Domnul si-a manifestat astăzi prezența.

L-am întâlnit pe Domnul astăzi, la Centrul Sf. Ioan al lui Dumnezeu, pentru reintegrarea persoanelor fara adapost. al Fundatiei Uniunea Crestina, l-am întâlnit în gară, nu cerșea, nu stătea cu mâna întinsă, ci mătura pasajul pietonal ca să câștige un bănuț, pe Domnul l-am întâlnit și pe stradă în persoana unui bătrân care abia își trăgea picioarele din cauza bolii, sau încercând să vândă linguri de lemn, ca să cumpere astăzi pâine copiilor pe care îî purta cu el, l-am întâlnit și în stația de autobuz, în preajma bisericilor sau în interiorul lor, cuminți, tăcuți, unii gârboviți de ani, de boli sau de frig! Dar și în două case care stau să cadă, unde iși duc traiul peste 20 de suflete, adulți și copii, era tot El, în mijlocul lor, încurajându-i!...în total au fost vreo 40, fiecare cu necazul si povestea lui...Domnul sa-i binecuvanteze pe toti, pe fiecare după numele lui și să le poarte pe mai departe de grijă!

Cu ajutorul dumneavoastra al tuturor, în această dimineață, I duminică a Postului Mare din calendarul latin, am reușit să împărțim săracilor 80 de pâini, 10 cutii de pateu, 5 borcane cu untură și 2 cutii cu margarină! Vă multumim tuturor celor care ieri ne-ați daruit painea, multumim deasemenea părintelui Sâmbotelecan, părintelui Florin Ioan, părintelui Veres Stelian, pentru colaborare si vă așteptăm și săptămâna viitoare, căci povestea continuă...