Sarmani la Poarta Craciunului ... - "În familie, la masa de Crăciun" ...ultima actiune din anul 2017!

In ziua de 26 dec., asociatia noastra a desfasurat ultima dintre cele 4 actiuni propuse in cadrul campaniei caritabile "Sarmani la Poarta Craciunului...".

Astfel, a doua zi de Craciun am oferit o masa copioasa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura, cozonac si muraturi), celor cca. 110 persoane, care locuiesc la Centrele de Adapost Temporar din orasul nostru. Prima oprire a fost la Centrul Social de Urgenta, din str. Dragos Voda, unde oamenii s-au bucurat de vizita noastra in a doua zi de Craciun, au primit cu drag colindul si darurile din partea dumneavoastra si ne-au multumim pentru ca nu i-am uitat! Aici, pe langa bucatele traditionale, fiecare beneficiar a primit si cate un tricou nou, din partea prietenului nostru Bogdan Lorand, caruia ii multumim mult pe aceasta cale !

Actiunea a continuat, la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului, unde locuiesc cca. 60 de persoane, care ne asteptau cu nerabdare.Si aici, oamenii s-au bucurat de prezenta noastra in mijlocul lor, fiecare a primit cate o portie cu sarmale, friptura si cozonac si impreuna am petrecut cateva clipe frumoase, intr-o atmosfera calda, de sarbatoare!

Un ultim popas, am facut aseara, la Centrul Sf. Ioan, pe str. Petofi Sandor, unde locuiesc 10 barbati. Am fost primiti cu drag si bucurie si aici, iar beneficiari au primit aceleasi bucate traditionale de sarbatoare!

Pentru ceea ce astazi am reusit sa daruim, multumim cu toata recunostiinta Ordinului Surorilor Baziliene de la Manastirea Sfanta Macrina, care s-au ocupat de pregatirea sarmalutelor si a fripturii, ca in fiecare an, supermarketului Centrul Comercial Auchan Iris, domnului vice-primar al Com. Floresti, Bogdan Pivariu, lui Deac Andrei, surorilor Daniela, Sora Maximiliana si Adriana Doci, care ne-au insotit la centre si prietenilor nostri Alina Nicoleta Coste, Ioana Palacean si Cristian Olaru, care ne-au ajutat astazi in bucatarie si la buna desfasurare a acestei actiuni !

Aceasta a fost utima actiune a asociatiei noastre, din acest an, care sta sa se incheie, un an in care, cu adevarat putem spune ca Domnul Cristos a fost mereu in mijlocul nostru, prin tot ceea ce am realizat! Cu aceasta ocazie, dorim sa multumim cu toata recunostiinta, in primul rand, Bunului Dumnezeu ca ne-a ingaduit si apoi, tuturor donatorilor, binefacatorilor, sustinatorilor, colaboratorilor, voluntarilor, celor ce ne sustin prin rugaciune, dar si tuturor oamenilor de bine si tuturor acelora dintre dumnevoastra, care in acest an ne-ati fost mereu alaturi si ati raspuns cu promptitudine si disponibilitate apelurilor noastre, in favoarea celor saraci si necajiti, reusind astfel sa facem o multime de actiuni frumoase si deosebit de utile si necesare pentru acesti frati ai nostri aflati in grele incercari!Va multumim tuturor pentru increderea si sprijinul pe care ni l-ati acordat in anul 2017 !

Fie ca Domnul sa va rasplateasca inima buna, sa va insoteasca mereu pe drumul vietii si sa reverse asupra dumnevoastra belsugul binecuvantarii Sale, iar noi, ca intotdeauna, va asiguram de umila noastra rugaciune si va invitam sa ne fiti alaturi, si pe mai departe, in noul an ce va veni, ca sa putem continua ceea ce Domnul a sadit in inimile noastre! Tuturor, va dorim din toata inima, Sarbatori Binecuvantate in continuare si La Multi si Fericiti Ani!