Sa trimitem si anul acesta (2018-2019) un copil la scoala ! - Au ajuns ghiozdanele si la copiii din Glodeni (MS)

In cursul serii de ieri, cu ajutorul prietenului nostru Mircea Mare, au ajuns 31 de ghiozdane echipate cu rechizite, haine, incaltaminte, jucarii, etc. si la copiii si adolescentii a caror familie si adapost este la Casele de tip Familial ale Asociatiei Sfanta Elisabeta din Targu-Mures si respectiv Glodeni.

Voluntarii nostri au fost primiti cu mare bucurie si entuziasm la Glodeni, de cei mici, care s-au bucurat de daruri ca in ziua de Craciun :) iar la casa din Targu-Mures unde stau adolescentii, desi ei nu erau acasa fiind ultimul weekend de vacanta, au fost intampinati de parintele Pal Bako Bella, cu care au stat de vorba si s-au interesat despre situatia copiilor si nevoile acestora, iar parintele a multumit in numele lor pentru daruri. Parintele Pal, un om deosebit, este cel care a infiintat asociatia care astazi este casa pentru cei 31 de copii si adolescenti si care si-a dedicat intreaga viata cresterii si educarii lor, fiindu-le cu adevarat TATA SI MAMA ! Bunul Dumnezeu sa il rasplateasca pentru tot ce face acolo bun si frumos si sa ii daruiasca inca multi ani cu sanatate si putere de munca !

Multumiri aducem tuturor celor care au daruit si au contribuit la bucuria acestor copii, acum la inceput de An Scolar Nou : Mariana Mocian, Raluca Ilca, Andreea Oprea, Manuela Hotima, Alexandra Rusu, Flori Florica, Camelia Handra Veltan si Ovi Ovis, Alina Gadja, Adina Sas, Georgiana Nicoara, Arany-Hajnalka Denes, Johana Botcariu, Mateiu Stefana, Ioana Dolha, Alexandra Muresan, Oana Maria, Carmen Ustenco, Rus Mircea, Mircea Mare, Cristina Persa, Grigore Betti si Simona Crupaci !

Daca am omis pe cineva ne cerem scuze, poate oboseala ultimelor zile isi spune si ea cuvantul :) dar cu siguranta Bunul Dumnezeu va stie mai bine, dupa numele fiecaruia si va va rasplati pe masura daruirii voastre. Ne inclinam cu recunostiinta, oameni frumosi ! Sa fiti binecuvantati pentru bucuria facuta acestor copii, care desi nu au nici mama si nici tata, sunt ai nostri ai tuturor si merita ca toti ceilalti copii, toata grija si atentia noastra... Noi le dorim succes in noul an scolar si ii purtam mereu in suflet, in gand si in rugaciunea noastra umila !