"Sa daruim bucurie si lumina pentru un Craciun Fericit !" (2016) - Reprezentantii Auchan, la Centrul de Gazduire Temporara...

Putin dupa ora pranzului, dupa ce am incarcat 3 masini pline cu daruri, am ajuns la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului, impreuna cu conducerea supermarketului Auchan Iris, care a dorit sa viziteze acest centru si sa daruiasca beneficiarilor pachete alimentare, cu ocazia sarbatorii Craciunului, care se apropie!

In frunte cu directorul general al magazinului, echipa administrativa a magazinului, a impartit cate un pachet fiecarui beneficiar, dintre cei prezenti, dar si pentru aceia care nu ajunsesera inca acasa, la acea ora! Apoi, beneficiarii au dorit sa-i colinde pe musafiri si sa le ureze Sarbatori Fericite si sa-si exprime recunostiinta pentru darurile primite!

Aceeasi recunostiinta si multumire o adresam si noi conducerii magazinului Auchan, din cart. Iris, cu care avem de cateva luni o buna colaborare si prin bunavointa carora, avem amplasate in incinta magazinului, 2 containere pentru donatiile de alimente neperisabile! Ne bucuram ca nu i-au uitat cei acesti semeni ai nostri greu incercati si au dorit sa-si exprime apropierea fata de ei, prin prezenta si darurile domniilor lor ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze! Noua nu ne ramane decat sa va uram Sarbatori Binecuvantate, cu liniste sufleteasca, bucurii si multe realizari in Noul An, ce bate la usa !