"Sa daruim bucurie si lumina pentru un Craciun Fericit !" (2016) - Cristos in mijlocul nostru...26-27 dec. 2016

In zilele de 26 si 27 dec., asociatia noastra a desfasurat ultima dintre cele 5 actiuni propuse in cadrul campaniei caritabile de Sarbatori, actiune pe care am intitulat-o sugestiv "Cristos in mijlocul nostru"!

Astfel, a doua zi de Craciun am oferit o masa copioasa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura de porc, prajituri, cozonac, suc si muraturi), celor cca. 60 de oameni, care locuiesc la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului! Oamenii s-au bucurat de vizita noastra si de colindul tinerilor din Comunitatea Comunione e Liberazione, care ne-au insotit, in a doua zi de Craciun si au primit cu drag darurile din partea dumneavoastra, multumindu-ne pentru ca nu i-am uitat!

Pentru cele oferite ieri, multumim Anamaria Szekely, Surorilor din Congregatia Maicii Domnului, de la Manstirea Maica Domnului din cart. Borhanci, Cameliei Camelia Parpucea si companiei SoftVision! Multumim deasemenea voluntarilor care ne-au ajutat in bucatarie, Helga Stoica , Dana Morar, Vasile si Ioana Boanca, parintele Marius Furtuna si altor tineri prezenti, care ne-au si ajutat la buna desfasurare a actiunii!

Astazi, actiunea a continuat, la orele 18, cu o noua masa calda, cu aceleasi bucate de sarbatoare, de data aceasta la Centrul Social de Urgenta din str. Dragos Voda, unde locuiesc cca. 40 de persoane, printre care si copii, care azi au primit, pe langa masa imbelsugata si cateva daruri din partea Mosului. :) Si aici, oamenii s-au bucurat de prezenta noastra in mijlocul lor, fiecare a primit cate o portie cu sarmale, friptura, prajituri, cozonac si impreuna cu Surorilor Baziliene de la Manastirea Sfanta Macrina, carora le multumim pe aceasta cale, in special maicii superioare Valentina Hadarau, care s-au ocupat de sarmalutele delicioase, dar si cu Mioara Minea, Mario Pop, Aurora si Camelia Parpucea, am petrecut cateva clipe frumoase, intr-o atmosfera calda, de sarbatoare, in aceeasi cantare armonioasa a colindelor! Un ultim popas, am facut azi, la Casa de Copii Casuta Bucuriei, tot pe str. Dragos Voda, unde locuiesc 9 copii, bucurosi si voiosi, intr-o casa de tip familial. Am fost primiti cu drag si bunavointa si am daruit copilasilor cateva zeci de portii cu sarmalute, friptura, dulciuri si cozonac.

Pentru ceea ce astazi am reusit sa daruim, multumim cu toata recunostiinta Congregatiei Surorilor Baziliene, care s-au ocupat de pregatirea sarmalutelor, lui Deac Andrei , companiei SoftVision, care ne-au ajutat, prin donatiile lor, sa putem pregati aceasta masa de sarbatoare, dar si voluntarilor care ne-au ajutat astazi in bucatarie si la buna desfasurare a acestei actiuni, precum si tuturor celorlalti donatori, stiuti de Domnul, care au contribuit fiecare cu ce a putut si a dorit, ca aceste 2 mese festive pentru acesti oameni necajiti, sa fie cu adevarat imbelsugate si nimic sa nu lipseasca de pe masa!

Aceasta a fost utima actiune a asociatiei noastre, din acest an, care sta sa se incheie, un an in care, cu adevarat putem spune ca Domnul Cristos a fost mereu in mijlocul nostru, prin tot ceea ce am realizat! Cu aceasta ocazie, dorim sa multumim cu toata recunostiinta, in primul rand, Bunului Dumnezeu ca ne-a ingaduit sa-i putem sluji mereu prin cei saraci si necajiti si apoi, tuturor donatorilor, binefacatorilor, sustinatorilor, colaboratorilor, voluntarilor, celor ce ne sustin prin rugaciune, dar si tuturor oamenilor de bine si tuturor acelora dintre dumneavoastra, care in acest an ne-ati fost mereu alaturi si ati raspuns cu promptitudine si disponibilitate apelurilor noastre, reusind astfel sa facem o multime de actiuni frumoase si deosebit de utile si necesare pentru acesti frati ai nostri aflati in grele incercari!

Va multumim tuturor pentru increderea si sprijinul pe care ni l-ati acordat in anul 2016! Fie ca Domnul sa va rasplateasca inima buna, sa va insoteasca mereu pe drumul vietii si sa reverse asupra dumneavoastra belsugul binecuvantarii Sale, iar noi, ca intotdeauna, va asiguram de umila noastra rugaciune si va invitam sa ne fiti alaturi, si pe mai departe, in noul an ce va veni, ca sa putem continua ceea ce Domnul a sadit in inimile noastre! Tuturor, va dorim din toata inima, Sarbatori Binecuvantate in continuare si La Multi Sfinti si Binecuvantati Ani!