"Pâinea noastră cea de toate zilele" - Sfanta Liturghie pentru beneficiari, donatori si voluntari !

" Pe saraci intotdeauna ii veti avea cu voi ! " 🚩

Sambata, 15 oct. 2022, a avut loc la sediul asociatiei noastre, Sfanta liturghie pentru beneficiarii, donatorii, binefacatorii si voluntarii asociatiei si distribuirea lunara de pachete alimentare.❤️🤗

 

✝🕯Liturghia a fost celebrata in curtea asociatiei, sub razele caldute ale soarelui de toamna, de catre parintele Florin Isac, vicar la Parohia Greco-Catolică Andrei Mureşanu Cluj-Napoca din Pta. Cipariu, cu participarea multora dintre beneficiarii si voluntarii nostri.

A fost un moment de parstasie si de comuniune in rugaciune minunat, in care am cerut Domnului binecuvantarea Sa parinteasca, peste noi toti si toti cei dragi ai nostri, pentru toti aceia care s-au incredintat rugaciunilor noastre si pentru inmultirea roadelor si darurilor de care avem nevoie in misiunea noastra, mai ales acum in aceste timpuri de restriste.

🥡La sfarsitul sfintei liturghii, parintele celebrant a binecuvantat alimentele si a avut loc distribuirea lunara de pachete alimentare si produse de igiena, pentru cele peste 30 de familii pe care le avem mereu in grija noastra si o agapa fraterna pentru voluntarii asociatiei.

Multumim mult tuturor donatorilor si binefacatorilor, care fac posibila continuarea acestor actiuni caritabile in mod constant si neintrerupt, de peste 7 ani incoace ! Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca inima buna !🙏

 

Sa nu uitam ca , " caritatea este criteriul după care Domnul ne va judeca pe toți." (Padre Pio)🧔