"Pâinea noastră cea de toate zilele" - EXL SERVICE in vizita la fam. Jurcan din Apahida.

Prin bunavointa si amabilitatea companiei EXL Service Romania si a angajatilor acestei companii, astazi una dintre familiile pe care le avem constant in grija asociatiei noastre, din loc. Apahida, o familie cu 8 copii, cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani, au primit vizita acestor donatori, care au dorit ca personal sa le ofere darurile pregatite pentru ei: alimente, haine, dulciuri, legume, produse de igiena si alte lucruri necesare si utile, care cu siguranta le vor folosi cu bucurie si le vor ajunge cateva saptamani bune de-acum incolo!

Este îmbucurător să vezi cum în aceste timpuri grele, din punct de vedere economic, inca mai sunt persoane care se preocupa si se gandesc la suferinta si lipsurile in care traiesc multi dintre semenii nostri. In fata acestei provocari, care este tocmai discrepanta enorm de mare dintre cei care traiesc in bunastare si cei la limita subzistentei, dintre cei saraci si cei bogati, solutia nu e sa fugim toti in padure si sa ne facem pustnici, ci sa luam in piept fiecare provocare si sa ramanem pe pozitie, ca apoi sa mergem mai departe si tot mai departe intinzand in jur o mana ori de cate ori este nevoie, iar cand in cele din urma ne vom adapta si vom reusi sa ne iubim unii pe altii ca fratii, asa cum Domnul ne iubeste pe toti copiii sai, vom putea creste toti impreuna, intr-o lume mai buna si mai dreapta, fara atatea inegalitati sociale si vom putea merge mai departe cu lectia invatata, punand bazele unei noi societati....o societate bazata nu pe indiferenta ci pe solidaritate, nu pe ura si pizma, ci pe iubire frateasca si dezinteresata! Asa sa fie si asa sa ne ajute Dumnezeu!

Multumim pe aceasta cale, conducerii acestei companii si in special doamnei Laura Negrea, pentru organizarea si coordonarea acestei actiuni ! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca inima buna !