„Mânca-vor săracii și se vor sătura” - Miercuri, 21.02.2018

O noua zi de miercuri incununata cu succes in bucataria de la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului. Fiind deja in timpul postului de pregatire pentru marea sarbatoare a Invierii Domnului, si meniul zilei a fost unul adecvat, ciorba de perisoare, cam 200 de bucati la numar, dreasa cu oua si smantana si paste cu sos de rosii, legume si carne tocata...cca. 70 de portii...sperand ca acesta este intr-adevar postul care-i place Domnului...facand milostenie pentru cei saraci!

Multumim Bunului Dumnezeu si pentru aceasta masa oferita azi, cat si persoanelor care au contribuit cu cele necesare: conducerii firmei Emerson, cat si fetelor care ne-au si ajutat din nou in bucatarie, cu mult drag si disponibilitate, colega noastra, Mic Alina Nicoleta, Camelia Parpucea si Andreea! Pe toti, Bunul Dumnezeu sa va inconjoare cu iubirea Sa parinteasca!

Va dorim tuturor zile sfinte, pline de har si binecuvatare, in acest post, in acest timp sfant, in care suntem chemati sa facem binele si sa daruim iubire in jurul nostru! Nu uitati a face milostenie, caci numai asa vom putea trai cu adevarat zilele de post !