"Tot ce vreţi ca oamenii să facă pentru voi, faceţi şi voi pentru ei"... Pasti 2015 - Dăruind vei dobândi...

"Dăruind vei dobândi” - ne propuneam acum 7 saptamani, la inceputul campaniei noastre caritabile din Postul Mare,ca în urma semnalarii voastre a mai multor cazuri speciale, de familii aflate in situatii deosebit de grele, sa ajutam intr-un mod concret si in limita posibilitatilor noastre, o astfel de familie care are nevoie de ceva anume! De aceea, am scos la licitatie, mai multe obiecte religioase, pentru care am incercat sa obtinem o anumita suma de bani, creand astfel un fond necesar pentru ajutorarea unui astfel de caz social!

Aceasta era una dintre cele 3 actiuni ale campaniei noastre caritabile, alaturi de ”Painea noastra cea de toate zilele...” și ”Lumina lui Cristos” și am ales, în acest cadru să ne oferim toata disponibilitatea si bunavointa pentru a o ajuta pe Bleoca Aurelia, din localitatea Floresti, sa-si indeplineasca o dorinta arzatoare: cumpararea a doua baterii extrem de necesare pentru functionarea scuterului electric, care o ajuta sa se poata deplasa mai usor, dumneaei suferind de un handicap locomotor grav!

Iata ca azi, în Duminica Învierii Domnului, dupa calendarul latin, prin bunavointa si generozitatea persoanelor care ne-au ajutat si au contribuit la acest demers al nostru si carora le multumim pe aceasta cale si le asiguram de rugaciunea noastra umila, am reusit sa ne tinem de promisiune si sa-i oferim Aureliei, un nou inceput, o alinare, o speranta si o bucurie mare, prin donarea celor 2 baterii necesare, in valoare totala de 1380 de lei! Tuturor donatorilor si oamenilor de bine care au pus mana de la mana si ne-au sustinut sa putem duce la bun sfarsit aceasta actiune, le multumim cu recunostiinta! Fie ca Bunul Dumnezeu sa va daruiasca in toate belsugul harurilor Sale! Redam mai jos mesajul de multumire al Bleoca Aurelia:

”Va rog mult sa transmiteti acelor persoane care m-au ajutat sa am bateri la scuter ca le doresc tot binele din lume,sanatate si dumnnezeu sa ii rasplateasca inzecit pt marea bucurie care mi-au aduso in suflet.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA LUMINEZE CALEA CATRE DRUMUL FERICIRI SI BUCURIEI.”