"Tot ce vreţi ca oamenii să facă pentru voi, faceţi şi voi pentru ei"... Pasti 2015 - Amenajare casă nouă pentru o familie in nevoi...

Cu mare bucurie astazi, in zi de sarbatoare sfanta, am reusit sa incepem amenajarea cu mobilier a spatiului care a devenit noul camin al uneia dintre familiile, ce pana nu demult locuiau intr-o pivnita, in conditii extrem de vitrege (2 mame singure, dintre care una cu handicap, cu 3 copii) ! Zilele trecute faceam apel catre dumnevoastra pentru a reusim sa le mobilam cele 2 camere in care locuiesc acum si iata ca azi, prin bunavointa mai multor familii si oameni cu inima buna, am reusit sa incepem mobilarea locuintei, aducand si montand un pat nou si punand pe jos o mocheta groasa, pe care cei mici se vor putea juca in voie, fara sa simta frigul! 

Dupa ce am demontat si am transportat patul de la familia care l-a donat si carora le suntem tare recunoscatori pentru acest dar, l-am dus si l-am montat in noua casa, spre bucuria celor mici, care l-au si incercat, imediat ce a fost gata montat! 
Maine urmeaza sa aducem o masa cu patru scaune si un birou! 

Mai au nevoie de un sifonier pentru haine, un dulap de vase si inca un pat pentru cealalta camera! Impreuna putem sa-i ajutam, ca dupa mult timp, sa simta si ei confortul unei locuinte decente si primitoare, sa le aratam ca Bunul Dumnezeu le e alaturi, ca nu sunt singuri si ca sunt iubiti! Cristos Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze! Multumim tuturor celor care au raspuns pana acum cu promptitudine la acesta actiune! Multumim Cristian Olaru pentru tot efortul fizic depus azi si Alina Nicoleta Coste pentru disponibilitate si ajutorul dat!