Vreti sa faceti un cadou unui copil de 1 iunie ?

Vreti sa faceti un cadou unui copil de 1 iunie?

Pentru ca la inceput de iunie, sarbatorim copilaria si bucuria si in acest an gandul nostru se indreapta spre acei copii cu care viata nu a fost atat de darnica si care nu se pot bucura pe deplina de varsta frumoasa a copilariei, copii care traiesc departe de caldura unui camin familial...

Astfel, in ultima zi a lunii mai vom face din nou o vizita copiilor si adolescentilor din casele de tip familial aflate in administrarea Asociatiei Sf. Elisabeta, din localitatea Glodeni (MS), dorind sa fim alaturi de ei si sa le spunem ca nu sunt singuri pe lume, ca nu sunt uitati, ca ne gandim mereu la ei si ca ei sunt ai nostri, ai tuturor !

Deasemenea, in ziua de 1 iunie ii vom sarbatori, printr-o petrecere specifica lor, pe micutii care participa zilnic la activitatile Centrului Sollievo !

Mai jos puteti regasi lista cu numele si varsta copiilor de la Glodeni, in speranta ca vom reusi impreuna sa daruim fiecaruia cate un cadou potrivit, reusind astfel sa le "furam" un zambet...chiar si numai pentru cateva clipe !

Documente

lista copiilor (1).doc29.5 KB