Sa reaprindem impreuna Lumina Invierii lui Cristos !

Sa reaprindem impreuna Lumina Invierii !

 Intrucat ne aflam la inceputul timpului binecuvantat al  Postului Mare, in care suntem cu totii chemati la o reinnoire sufleteasca si trupeasca, ca pregatire pentru marea sarbatoare a Invierii Domnului, cu smerenie si speranta, gandul nostru se indreapta inca o data spre acele persoane care au mai mare si mai multa nevoie sa primeasca Lumina Invierii in casele si in sufletele lor!

De aceea, ca si in anii trecuti, Asociatia "Misionarii lui Padre Pio” vă invita, să luați parte la o noua campanie caritabila organizata in favoarea catorva zeci de familii defavoritate din mediul rural si din orasul Cluj-Napoca, cu ocazia Sarbatorii Pastelui, care se apropie, avand ca simplu scop sa ducem lumina si bucuria sarbatorile, in cat mai suflete greu incercate, cu mai multe actiuni pe care ni le propune pentru acest timp binecuvantat!

Astfel, ne propunem pentru aceasta perioada un numar de 3 actiuni :

1. " Rupe lanturile nedreptatii..." - Ca si in anii trecuti, in preajma Sarbatorii Pastelui si in acest an, ne propunem sa vizitam mai multe familii nevoiase din Cluj-Napoca, dar si din  mediul rural, carora sa le putem oferi pachete cu alimente si alte lucruri necesare si utile, aducand astfel in casele lor Lumina Invierii lui Cristos! Este vorba despre cca. 50 de familii cu posibilitati materiale precare.

      In acest sens, colectam zilnic la sediul asociatiei, alimente neperisabile (zahăr, orez, ulei, făină, mălai, conserve, paste, fasole, mazare, etc.), dulciuri pentru copii, produse de igiena si detergenti, toate atat de necesare acestor familii cu posibilitati materiale reduse. 

 

2. "Imparte-ti painea cu cel flamand..." - Prin aceasta actiune, ne propunem ca in ajun de Pasti, sa oferim cate o masa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura, prajituri si alte bunatati), pentru zilele de sarbatoare, oamenilor strazii sau fara adapost, gazduiti la Centrul de Gazduire Temporara din str. Oasului si respectiv, celor de la Centrul Social de Urgenta din str. D. Voda! 
Este vorba de un numar de cca. 100 de persoane, copii, adulti si batrani, care isi vor petrece zilele de sarbatoare, in aceste centre de adapost.

 

3. "Adu-l in casa ta pe cel fara adapost..." - Prin aceasta actiune, ne propunem ca in  a II-a zi de Pasti, sa oferim cate o masa cu bucate traditionale de sarbatoare (sarmale, friptura, prajituri si alte bunatati), la Centrul Sollievo, pentru refugiatii veniti din Ucraina si de care asociatia noastra se ocupa in aceasta perioada, in mod constant !

Este vorba de un numar de cca. 20 de persoane, copii si adulti, care isi vor petrece zilele de sarbatoare, in orasul nostru.

 

Pentru detalii si orice informatii despre aceste actiuni, pe care le vom desfasura in aceasta perioada, va stam la dispozitie la nr. de tel. 0745.014.518, sau la sediul nostru din str. Anatole France, nr. 39.

 

Va multumim pentru bunavointa si disponibilitate si va dorim tuturor un timp de post binecuvantat, bogat in fapte bune !