Orarul activitatilor la Centrul Socio-Educational de zi Sollievo

📌 Incepand de luni, 11 septembrie, Centrul Socio-Educational de zi pentru copii Sollievo isi deschide portile pentru a primi copiii.

📍 Daca inca nu stiti unde ar putea petrece timp frumos copii dvs. dupa scoala, la noi gasiti un loc prietenos si calduros, un loc unde copii sunt acceptati si iubiti asa cum sunt, iar pe langa pregatirea temelor scolare am pregatit si timp de joaca si diferite ateliere zilnic.

😊 La Centrul Sollievo, desfasuram o serie de activitati practice si teoretice, pentru copiii si adolescenti, prin care sa " ii invatam sa aprecieze si sa fie recunoscatori pentru ce au, sa imparta fara sa astepte nimic in schimb, sa ii invatam ca e asa de simplu si usor sa schimbi in bine viata sau doar si ziua cuiva, sa ii invatam despre cum pot intinde o mana de ajutor si celor mai putin fericiti decat sunt ei. Si poate ca impreuna vom creste o generatie care va fi mai empatica, blanda si dornica sa ajute." !

♦️In functie de situatia familiala si veniturile parintilor, copiii inscrisi atat la programul de afterschool, cat si la grupa de prescolari, pot beneficia de reduceri sau chiar gratuitate pentru a participa la intregul program al Centrul Educational Sollievo .

📢Mai jos puteti regasi orarul zilnic pentru ambele grupe :

#centrulsocioeducationaldezipentrucopiiSollievo

#activitaticopii20232024cluj

#afterschoolcluj20232024