CONCERT CARITABIL ,, Împreună aducem alinare copiilor de la Căsuța Sollievo! ”

Dragii noștri,

Cu mare bucurie vă invităm, sâmbătă, în data de 9 DECEMBRIE, de la ora 17:00, la CONCERTUL CARITABIL
,, Împreună aducem alinare copiilor de la Căsuța Sollievo! ”

Vă pregătim momente artistice oferite de copiii noștri, sub îndrumarea doamnei prof. Isac Dana Silvia , alături de artiști renumiți, precum Mihai Andrei Trif, Lucia Potra, Bota Florin-Dan, Mariana Pop, Ioana Racolța, Amalia Codorean Chindriș, Corala VOCI TRANSILVANE a Casei de Cultură a Studenților DUMITRU FĂRCAȘ Cluj-Napoca, dirijată de Adrian-Nicolae COROJAN, Corul Benedictus de la liturghia părintelui Marcelin Rotaru, Grupul de Colindători al Asociației ”De la lume adunate și-napoi la lume date”, Ministar CLUJ, iar prezentatorul evenimentului va fi nimeni altul decât Grigore Sâmboan.

Într-o sală de excepție, pusă la dispoziție cu amabilitate de conducerea Hotelului Univers T , vom avea parte de o atmosferă de sărbătoare, gustări și bunătăți specifice perioadei, ca la mama acasă și o selecție de vinuri bune, stand cu vânzare de obiecte decorative și de sezon, realizate de copiii și voluntarii noștri, mărturii și povești de viață, toate având ca scop susținerea Casei Sollievo, pentru a putea rămâne deschisă și în anul următor !

Mulțumim tuturor partenerilor, sponsorilor, donatorilor, voluntarilor, prietenilor și celor implicați în organizarea și buna desfășurare a evenimentului, care s-au alăturat de-a lungul timpului misiunii noastre, aceea de a fi alături de cei aflați în nevoie, de la suflet pentru suflet !

La acest eveniment, veți avea ocazia să ne cunoașteți munca și să aflați mai multe detalii despre programele pe care le desfășurăm în Casa Sollievo și prin care încercăm să schimbăm viețile copiilor care au nevoie de ajutorul și îndrumarea noastră. Totul într-o atmosferă caldă și primitoare, conform tradiției de sărbători !

Vă așteptăm, cu drag🤗