COLECTA DE CRACIUN !

Intru-cat ne aflam deja in timpul Postului Craciunului si incepem sa numaram zilele pana la marea sarbatoare a Nasterii Domnului, cu mare bucurie si speranta, gandul nostru se indreapta inca o data spre acele familii unde este mai mare si mai multa nevoie, ca spiritul Craciunului sa fie adus in case si in suflete!

Ne propunem ca si in ceilalti ani, sa vizitam mai multe familii nevoiase din mediul rural, inainte de sarbatorile de Craciun si Anul Nou si sa oferim pachete cu alimente neperisabile (ulei, zahar, orez, faina, malai, paste, conserve, dulciuri, etc.), familii cu o situatie materiala precara si care sunt uitate de lume si de cei din jur, dar nu si de Bunul Dumnezeu !

Pentru detalii, donatii si orice informatii despre actiunile, pe care le vom desfasura in aceasta perioada, va stam la dispozitie la nr. de tel. 0745.014.518 sau la sediul nostru din str. Anatole France, nr. 39, zilnic intre orele 12 -18 !

Va multumim pentru bunavointa si disponibilitate si va dorim tuturor un timp de post binecuvantat, bogat in fapte de milostivire !