COLECTA DE ALIMENTE !

Intru-cat resursele noastre sunt mult limitate in aceasta perioada, pe parcursul timpului de post, intre orele 11 - 20 si sambata, intre orele 11 - 16, vom organiza o colecta de alimente , la sediul asociatiei noastre din strada Anatole France, nr. 39, in vederea sprijinirii constante, a familiilor nevoiase pe care le avem in grija asociatiei noastre si a beneficiarilor centrelor de adapost temporar din oras, dar si a altor famiilii nevoiase din mediul rural pe care le vom vizita in apropierea sarbatorii Pastilor !

In acest sens, va invitam pe cat mai multi sa va alaturati initiativei noastre si sa donati orice fel de alimente neperisabile ( ulei, zahar, orez, faina, malai, paste fainoase, conserve de orice fel, pateuri, pasta de tomate, fasole, mazare, legume congelate, etc. ), fie alimente perisabile ( mezeluri, carnati, carne de pui sau porc, oua, lapte, cartofi, ceapa, etc. ), toate atat de necesare pentru hrana saptamanala a acestor semeni si frati ai nostri !

Va indemnam sa nu-i uitati pe cei care au nevoie de putinul ce il putem darui! Putin cate putin de la fiecare putem face ca aceasta campanie de suflet sa continue!

Va multumim mult pentru daruirea si disponibilitatea dumneavoastra !