100 de donatori pentru Centrul SOLLIEVO) !!!

100 de donatori care vor sa ofere un strop de alinare (it. SOLLIEVO) !!!

Dragii nostri,

La inceput de an nou, incepem sa ne gandim mai intens toate responsabilitatile pe care ni le-am asumat si AVEM DIN NOU NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU !

Pentru ca acum avem in administrare Centrul Social-Comunitar Sollievo, spatiu de care zi de zi se bucura si beneficiaza mai ales cei mici si costurile ocazionate de administrarea acestuia sunt destul de ridicate, depasind mult posibilitatile noastre, dorim sa ne asiguram ca putem continua luna de luna activitatea pe care o desfasuram aici !

Astfel, cei care vor sa ne ajute in mod constant, cea mai usoara modalitate de a a o face, este donand o suma de 50 lei/luna. 
Pentru a fi siguri ca luna de luna putem acoperi chiria cladirii si cheltuielile aferente am avea nevoie de 100 de persoane, care sa-si asume responsabilitatea, ca pe baza unui contract de sponsorizare, sa ofere lunar aceasta suma de bani.

Va puteti inscrie printr-un simplu comentariu pe pagina de facebook a asociatiei sau mesaj privat ! Va multumim mult pentru disponibilitate si ajutor !

Ne ajutati sa ajungem la 100 ?

 

Donatiile se pot face direct online, cu cardul AICI : 

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/100-de-donatori-pentr…